Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monster_of_the_id garfio
principal Tactiek joyre
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Fonte is nu in balbezit. Petruchinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruchinas passt de bal in één keer door. Prados García is nu in balbezit. Prados García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - garfio 1:0

3e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal onderschept slim de pass. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rosal probeert naar een medespeler te passen. Fontanillas heeft problemen om de bal te vangen. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petruchinas speelt de bal door. Rosal rent richting de bal. Prados García is nu in balbezit. Prados García haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - garfio 2:0

21e minuut.
Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte met een sublieme pass. Rosal heeft problemen om de bal te vangen. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - garfio 3:0

33e minuut.
Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino met een sublieme pass. Grasu speelt de bal door. Vidaurreta heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurreta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brunat rent richting de bal. Brunat geeft de bal voor. Fontanillas rent richting de bal. Prados García onderschept slim de pass. Prados García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cheşnoiu met een snelle inworp. Fonte is nu in balbezit. Fonte passt de bal zonder na te denken. Rosal is nu in balbezit. Rosal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosal springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 44%, garfio 56%.
monster_of_the_id - garfio 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Nebreda met een snelle inworp. Kitinov geeft de bal voor. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fontanillas kopt de bal weg. Kitinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinov passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Jeziorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Amolador met een snelle inworp. Petruchinas probeert naar een medespeler te passen. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García draait met de bal, schiet en ... Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - garfio 4:0

64e minuut.
Cheşnoiu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Merino probeert naar een medespeler te passen. Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal in één keer door. Petruchinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruchinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bayón geeft een lange en hoge pass. Rosal kopt de bal weg. Oancea onderschept slim de pass. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Petruchinas met een snelle inworp. Fonte met een sublieme pass. Petruchinas rent richting de bal. Petruchinas geeft de bal voor. Prados García krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 52%, garfio 48%.
monster_of_the_id - garfio 4:0