Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILLUNBE Islares F.C.
DOBLE TRES 3 Tactiek DEFS
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 7
63.6 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten average
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou onderschept slim de pass. Gakou draait met de bal, schiet en ... García Mendiguchía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Islares F.C. 1:0

2e minuut.
Niculaie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stepanyan is nu in balbezit. Cimaduomo begaat een overtreding. Cimaduomo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rylik met een snelle inworp. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Gakou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Islares F.C. 2:0

27e minuut.
Coeckelbergh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Monterroso kopt de bal weg. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een hoge lob. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Quintana onderschept slim de pass. Quintana passt de bal met de wreef. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. García Mendiguchía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 34%, Islares F.C. 66%.
ILLUNBE - Islares F.C. 2:0

50e minuut.
Stepanyan met een snelle inworp. Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedir probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een hoge lob. García Mendiguchía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bedir passt de bal met de wreef. Daar is Stepanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanyan speelt de bal door. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš schiet op doel. García Mendiguchía bokst de bal weg.

55e minuut.
Buiú heeft problemen om de bal te vangen. Ruigrok is nu in balbezit. Buiú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buiú krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Grasu geeft de bal voor. Buiú heeft problemen om de bal te vangen. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. Salil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Islares F.C. 2:1

71e minuut.
Cimaduomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvelli met een sublieme pass. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Salil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - Islares F.C. 2:2

83e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan geeft een hoge lob. Liesmiņš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Islares F.C. 3:2

88e minuut.
Rylik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Monterroso geeft een hoge lob. Rembrak probeert de bal met de borst te controleren. Gakou is nu in balbezit. Gakou haalt uit met een fantastische trap. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 39%, Islares F.C. 61%.
ILLUNBE - Islares F.C. 3:2