Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islares F.C. ILLUNBE
DEFS Tactiek DOBLE TRES 3
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
53.5 gemiddelde waardering 63.2
good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Brizuela geeft de bal voor. Klungelig pakt Monterroso de bal. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Salil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Liesmiņš kopt de bal weg. Gakou met een sublieme pass. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš rent richting de bal. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - ILLUNBE 0:1

9e minuut.
Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedir passt de bal in één keer door. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een hoge lob. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Thygesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - ILLUNBE 0:2

10e minuut.
Niculaie verovert de bal door een tackle van achteren. Bedir met een sublieme pass. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan geeft de bal voor. Liesmiņš maakt een snoekduik en kopt de bal. García Mendiguchía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Salvelli met de inworp. Grasu met een sublieme pass. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Liesmiņš is nu in balbezit. Copită legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liesmiņš raakt geblesseerd tijdens het duel. Copită geeft een hoge lob. Liesmiņš kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stepanyan zal de hoekschop nemen. Liesmiņš springt en kopt de bal. García Mendiguchía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rembrak is nu in balbezit. Furukawa onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Copită geeft een hoge lob. Ruigrok rent richting de bal. Rylik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruigrok raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruigrok neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu onderschept slim de pass. Monterroso onderschept slim de pass. Monterroso geeft een hoge lob. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. García Mendiguchía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thygesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakou is nu in balbezit. Gakou draait met de bal, schiet en ... Thygesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Mendiguchía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Brizuela de bal. Coeckelbergh is nu in balbezit. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - ILLUNBE 0:3

41e minuut.
Gontarewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rylik neemt vlug de vrije trap. Brizuela kan de bal niet met de borst controleren. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Gakou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - ILLUNBE 0:4

42e minuut.
Inworp. Stepanyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Bedir de bal. Bedir geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. García Mendiguchía bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 60%, ILLUNBE 40%.
Islares F.C. - ILLUNBE 0:4

55e minuut.
Inworp. Stepanyan met de inworp. Bedir is nu in balbezit. Bedir geeft een hoge lob. Furukawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coeckelbergh neemt vlug de vrije trap. Ruigrok rent richting de bal. Buiú is nu in balbezit. Ruigrok onderschept slim de pass. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Furukawa passt de bal met de wreef. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan geeft de bal voor. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bedir met een sublieme pass. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Stepanyan speelt de bal door. Gakou rent richting de bal. Gakou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. García Mendiguchía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Copită heeft problemen om de bal te vangen. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa verovert de bal door een tackle van achteren. Furukawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rembrak geeft de bal voor. Copită probeert de bal aan de voet te houden. Salvelli speelt de bal door. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 56%, ILLUNBE 44%.
Islares F.C. - ILLUNBE 0:4