Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska Xermade CF
T0 Dfsa Tactiek 4-3-3 SD
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.8 gemiddelde waardering 41.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gos geeft een hoge lob. Konka probeert de bal met de borst te controleren. Konka passt de bal met de wreef. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 1:0

6e minuut.
Morís is nu in balbezit. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvar. Zgoda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Niceforo verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan speelt de bal door. Zgoda speelt de bal door. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Spinelli rent richting de bal. Spinelli passt de bal in één keer door. Konka rent richting de bal. Konka haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan geeft de bal voor. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 2:0

18e minuut.
Wenyuan geeft een lange en hoge pass. Konka kopt de bal weg. Wenyuan rent richting de bal. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda schiet op doel. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spinelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 3:0

23e minuut.
Wenyuan speelt de bal door. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli passt de bal zonder na te denken. Zgoda rent richting de bal. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 4:0

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bermudo stond buitenspel. Álvarez Vílchez komt het veld opgelopen. Osoro komt het veld opgelopen. Cámara komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Gos de bal. Gos probeert naar een medespeler te passen. Konka rent richting de bal. Konka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Garitano rent richting de bal. Fernández Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Gos maakt een afschuwelijke overtreding. Gos krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Garitano heeft problemen om de bal te vangen. Cámara geeft de bal voor. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli geeft een hoge lob. Konka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gómez rent richting de bal. Spinelli onderschept slim de pass. Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gómez rent richting de bal. Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Spinelli geeft een lange en hoge pass. Álvarez Vílchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konka krijgt zijn hoofd ertegen. Marchal Razquín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gos passt de bal zonder na te denken. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan speelt de bal door. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Konka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 18%, Xermade CF 82%.
Gambs de Weska - Xermade CF 5:0

46e minuut.
Regulasiewicz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Morís bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz onderschept slim de pass. Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Álvarez Vílchez controleert de bal met de borst. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli speelt de bal door. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Garitano geeft een lange en hoge pass. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 6:0

64e minuut.
Daar is Bermudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamarripa is nu in balbezit. Zamarripa geeft een hoge lob. Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo draait met de bal, schiet en ... Gilardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Álvarez Vílchez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenyuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spinelli geeft een hoge lob. Konka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 7:0

75e minuut.
Silvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konka geeft een hoge lob. Paal! Marchal Razquín probeert naar een medespeler te passen. Wenyuan kopt de bal weg. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Xermade CF 8:0

77e minuut.
Daar is Gos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gos geeft een hoge lob. Spinelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Konka de bal. Konka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Silvar onderschept slim de pass. Inworp. Gos met een snelle inworp. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Spinelli kan de bal niet met de borst controleren. Morís bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli onderschept slim de pass. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 23%, Xermade CF 77%.
Gambs de Weska - Xermade CF 8:0