Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas T-mobile quintanar
52 Tactiek NUNDeffLat
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
61.6 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten excellent
very good Passen good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Metsa geeft een lange en hoge pass. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 0:1

8e minuut.
García de la Cruz speelt de bal door. de Aguilar Malda is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár met een sublieme pass. Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Montero del Río rent richting de bal. Bjur geeft een hoge lob. López Ramos probeert de bal aan de voet te houden. Siciński rent richting de bal. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aranguren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Montero del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez onderschept slim de pass. Márquez geeft de bal voor. Florian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
de Aguilar Malda kopt de bal weg. Fernández Santos rent richting de bal. Metsa begaat een overtreding. Metsa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Vázquez Veiga is nu in balbezit. Vázquez Veiga passt de bal met de wreef. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster rent richting de bal. Lasagabaster draait met de bal, schiet en ... Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Montero del Río maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bârzanu de bal. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiretas - T-mobile quintanar 1:1

28e minuut.
Metsa rent richting de bal. Lasagabaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagabaster geeft de bal voor. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Fernández Santos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fernández Santos onderschept slim de pass. Fernández Santos met een sublieme pass. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 2:1

39e minuut.
Lasagabaster probeert naar een medespeler te passen. Montero del Río is nu in balbezit. Montero del Río probeert naar een medespeler te passen. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lasagabaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagabaster geeft een hoge lob. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 41%, T-mobile quintanar 59%.
Chiretas - T-mobile quintanar 3:1

46e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Montero del Río geeft de bal voor. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos schiet op doel. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 4:1

48e minuut.
Daar is Pérez Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Peña begaat een overtreding. Pérez Peña krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Inworp. Kala komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Johanson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
García de la Cruz onderschept slim de pass. Kala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala passt de bal met de wreef. Siciński is nu in balbezit. Siciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Argoitia komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Kala de bal. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Met opzet legt Kala zijn tegenspeler op de grond. Kala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lizondo Cortés raakt geblesseerd tijdens het duel. Montero del Río zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernández Santos kopt de bal weg. Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bjur onderschept slim de pass. Lizondo Cortés probeert naar een medespeler te passen. Fernández Santos heeft problemen om de bal te vangen. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 5:1

89e minuut.
Castedo rent richting de bal. Castedo geeft de bal voor. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - T-mobile quintanar 6:1

89e minuut.
Siciński speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 44%, T-mobile quintanar 56%.
Chiretas - T-mobile quintanar 6:1