Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Toletum Imperialis
5 def-mig Tactiek Braña2mod
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
61.5 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Regueiro rent richting de bal. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Arnaoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır onderschept slim de pass. Kalır schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Regueiro neemt de hoekschop. Gardoň is nu in balbezit. Gardoň haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Paliga kan de bal niet met de borst controleren. Gardoň onderschept slim de pass. Gardoň schiet op doel. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Toletum Imperialis 1:0

22e minuut.
Ebeling kopt de bal weg. Arnaoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardoň onderschept slim de pass. Gardoň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Toletum Imperialis 2:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Koniarek de bal onder controle te krijgen. Curbelo rent richting de bal. Curbelo geeft een hoge lob. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Pakksepp bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curbelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pakksepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo geeft de bal voor. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 44%, Toletum Imperialis 56%.
Floc Atlètic - Toletum Imperialis 2:0

50e minuut.
Arconada is nu in balbezit. Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Kalır rent richting de bal. Kalır draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Koniarek de bal. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Caneda met een sublieme pass. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pamuspusan geeft een lange en hoge pass. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romualdo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camino Tallón komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pamuspusan verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 48%, Toletum Imperialis 52%.
Floc Atlètic - Toletum Imperialis 2:0