Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis Floc Atlètic
Braña1mod Tactiek 5 def-mig
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
14 Buitenspel 6
62.2 gemiddelde waardering 60
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


21e minuut.
Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo geeft de bal voor. Daar is Łydkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Romualdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pakksepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. Pakksepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Floc Atlètic 1:0

37e minuut.
Linker is nu in balbezit. Linker passt de bal met de wreef. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Onofraş met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Koniarek met een sublieme pass. Linker is nu in balbezit. Arconada maakt een afschuwelijke overtreding. Arconada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 48%, Floc Atlètic 52%.
Toletum Imperialis - Floc Atlètic 1:0

54e minuut.
Linker speelt de bal door. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios begaat een overtreding. Ebeling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Regueiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Linker passt de bal met de wreef. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal in één keer door. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baubonne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quang Thái springt en kopt de bal. de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen. Pamuspusan verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Romero stond buitenspel. Ardelean neemt vlug de vrije trap. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - Floc Atlètic 1:1

71e minuut.
Koniarek onderschept slim de pass. Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker passt de bal in één keer door. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Miraut de bal onder controle te krijgen. Linker is nu in balbezit. Miraut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miraut krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Arconada passt de bal met de wreef. Miraut rent richting de bal. Koniarek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koniarek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Pamuspusan speelt de bal door. Klungelig pakt Palacios de bal. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Floc Atlètic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 54%, Floc Atlètic 46%.
Toletum Imperialis - Floc Atlètic 1:2