Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIPICHIN Loros Compton
Normal Tactiek J3
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 53
solid Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Masłowski passt de bal met de wreef. Hruszowiec is nu in balbezit. Barricata verovert de bal door een tackle van achteren. Generani is nu in balbezit. Generani haalt uit met een fantastische trap. Cioffo bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Generani de bal. Barricata rent richting de bal. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Robuschi kopt de bal weg. Generani rent richting de bal. Hruszowiec is nu in balbezit. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cioffo trapt de bal weg van het doel. Robuschi controleert de bal met de borst. Robuschi met een sublieme pass. Generani rent richting de bal. Generani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Aporti rent richting de bal. Arostegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arostegi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Daar is Kiên Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiên Trung geeft een lange en hoge pass. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arostegi passt de bal met de wreef. Generani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montoya. Generani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arostegi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Ubertini de bal. Generani rent richting de bal. Generani probeert naar een medespeler te passen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Grajek is nu in balbezit. Barricata verovert de bal door een tackle van achteren. Barricata passt de bal zonder na te denken. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Generani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Generani de bal. Generani passt de bal zonder na te denken. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel. Cioffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Buia kopt de bal weg. Arostegi speelt de bal door. Generani is nu in balbezit. Generani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Loros Compton 0:1

44e minuut.
Hruszowiec met een sublieme pass. Robuschi geeft de bal voor. Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani onderschept slim de pass. Generani schiet op doel. Cioffo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 68%, Loros Compton 32%.
MIPICHIN - Loros Compton 0:1

49e minuut.
Masłowski speelt de bal door. Generani is nu in balbezit. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani onderschept slim de pass. Generani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kempiński geeft een hoge lob. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani passt de bal in één keer door. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro met een sublieme pass. Masłowski speelt de bal door. Barricata is nu in balbezit. Barricata passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barricata geeft een lange en hoge pass. Ząbek heeft problemen om de bal te vangen. Ząbek geeft een lange en hoge pass. Arostegi geeft een lange en hoge pass. Generani springt en kopt de bal. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arostegi zal de hoekschop nemen. Barricata krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Arostegi met de inworp. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een hoge lob. Masłowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini geeft de bal voor. Tailai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIPICHIN - Loros Compton 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 58%, Loros Compton 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIPICHIN - Loros Compton 1:1