Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Floc Atlètic
NGDeffLat Tactiek 5 def-mig
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
52 gemiddelde waardering 58.8
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kalır is nu in balbezit. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalır. Kalır krijgt een gele kaart. Florian raakt geblesseerd tijdens het duel. Krepek met een snel genomen vrije trap. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... Pakksepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Inworp. Bjur met een snelle inworp. Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Metsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsa geeft de bal voor. Klungelig pakt Linker de bal. Linker geeft een lange en hoge pass. Ebeling maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái speelt de bal door. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Floc Atlètic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 51%, Floc Atlètic 49%.
T-mobile quintanar - Floc Atlètic 0:1

47e minuut.
Linker controleert de bal met de borst. Bârzanu geeft een hoge lob. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... Pakksepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Onofraş geeft de bal voor. Bjur kopt de bal weg. Daar is Ab Abel Udarnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia passt de bal in één keer door. Kalır is nu in balbezit. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Florian draait met de bal, schiet en ... Pakksepp bokst de bal weg. Argoitia geeft de bal voor. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Pakksepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Florian rent richting de bal. Kalır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Márquez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Argoitia rent richting de bal. Koniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Koniarek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kalır de bal onder controle te krijgen. Sklenár rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Onofraş geeft een hoge lob. Linker is nu in balbezit. Linker met een sublieme pass. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker rent richting de bal. Linker geeft de bal voor. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. Błażej bokst de bal weg.

70e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Onofraş geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Undiano Mallenco de bal onder controle te krijgen. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Rodríguez Parrado geeft de bal voor. Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker geeft een hoge lob. Quang Thái krijgt zijn hoofd ertegen. Błażej bokst de bal weg. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kala komt het veld opgelopen. Aranguren komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro passt de bal met de wreef. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling onderschept slim de pass. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ab Abel Udarnah met een sublieme pass. Krepek probeert de bal aan de voet te houden. Ebeling rent richting de bal. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Paal! Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 49%, Floc Atlètic 51%.
T-mobile quintanar - Floc Atlètic 0:1