Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Loros Compton
ReStart Tactiek J3
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten solide
zwak Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Prodan onderschept slim de pass. Daar is Robuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robuschi passt de bal met de wreef. Generani is nu in balbezit. Generani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Loros Compton 0:1

18e minuut.
Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz geeft de bal voor. Mattler rent richting de bal. Mattler geeft een lange en hoge pass. Generani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Generani is nu in balbezit. Njegić verovert de bal door een tackle van achteren. Masłowski onderschept slim de pass. Barricata rent richting de bal. Barricata draait met de bal, schiet en ... Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Doeltrap. Mejías trapt de bal weg. Robuschi kopt de bal weg. Generani is nu in balbezit. Generani haalt uit met een fantastische trap. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 71%, Loros Compton 29%.
Judas - Loros Compton 0:1

51e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani rent richting de bal. Met opzet legt Pérez Hurtado zijn tegenspeler op de grond. Pérez Hurtado krijgt een gele kaart. Generani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robuschi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Barricata kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Generani onderschept slim de pass. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Letschert met een snelle inworp. Merlo rent richting de bal. Merlo speelt de bal door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arostegi is nu in balbezit. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Loros Compton 0:2

80e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arostegi met de inworp. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Masłowski geeft een lange en hoge pass. Generani is nu in balbezit. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski onderschept slim de pass. Masłowski geeft een lange en hoge pass. Paal!

88e minuut.
Nuţiu is nu in balbezit. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang passt de bal zonder na te denken. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Nachteule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Loros Compton 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 55%, Loros Compton 45%.
Judas - Loros Compton 1:2