Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Toletum Imperialis
FV Tactiek Braña2mod
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.6 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Caneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut haalt uit met een fantastische trap. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Miraut rent richting de bal. Miraut speelt de bal door. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:1

22e minuut.
Bjur passt de bal in één keer door. Caneda rent richting de bal. Caneda geeft een hoge lob. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Metsa probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo controleert de bal met de borst. Johanson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomes de Melo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomes de Melo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Caneda geeft de bal voor. Romero kopt de bal weg. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:2

38e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero onderschept slim de pass. Romero geeft een hoge lob. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Bjur verovert de bal door een tackle van achteren. Romualdo heeft problemen om de bal te vangen. Romualdo schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 69%, Toletum Imperialis 31%.
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:3

48e minuut.
Daar is Kala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo geeft de bal voor. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft de bal voor. Romualdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Miraut probeert naar een medespeler te passen. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:4

60e minuut.
Stănciulescu rent richting de bal. Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Miraut probeert de bal met de borst te controleren. Miraut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pamuspusan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut passt de bal met de wreef. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo geeft een hoge lob. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:5

65e minuut.
Florian komt het veld opgelopen. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen. Aranguren komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Miraut rent richting de bal. Inworp. Miraut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 63%, Toletum Imperialis 37%.
T-mobile quintanar - Toletum Imperialis 0:5