Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C Chiretas
defensa Tactiek 52
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Vázquez Veiga geeft de bal voor. de Aguilar Malda rent richting de bal. Cinghiale begaat een overtreding. Cinghiale krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Maniyev rent richting de bal. Maniyev passt de bal zonder na te denken. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:0

15e minuut.
Usandizaga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzunov met de inworp. Maniyev geeft een lange en hoge pass. Zieleń krijgt zijn hoofd ertegen. Diestro bokst de bal weg.

29e minuut.
Montero del Río rent richting de bal. Alkış onderschept slim de pass. Alkış met een sublieme pass. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lizondo Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés passt de bal in één keer door. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:1

35e minuut.
Vázquez Veiga geeft de bal voor. Fernández Santos kopt de bal weg. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Bystroń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:2

37e minuut.
Grzunov onderschept slim de pass. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. de Aguilar Malda met een sublieme pass. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Białas heeft problemen om de bal te vangen. Lizondo Cortés met een sublieme pass. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Bystroń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:3

40e minuut.
Pérez-Villamil is nu in balbezit. Pérez-Villamil passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 46%, Chiretas 54%.
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:4

46e minuut.
García de la Cruz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Białas probeert naar een medespeler te passen. Zieleń rent richting de bal. Kocot rent richting de bal. Kocot schiet op doel. Diestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
García de la Cruz geeft de bal voor. Lizondo Cortés probeert de bal met de borst te controleren. Lizondo Cortés passt de bal in één keer door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lizondo Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés passt de bal met de wreef. Daar is Fernández Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Bystroń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Kocot de bal. Castedo onderschept slim de pass. Castedo geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Montero del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero del Río geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:5

72e minuut.
García de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocot. García de la Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. García de la Cruz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. David met een snelle inworp. Montero del Río met een sublieme pass. Vázquez Veiga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga geeft de bal voor. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Bystroń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:6

82e minuut.
Białas met een sublieme pass. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń passt de bal zonder na te denken. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ... Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 53%, Chiretas 47%.
Real Fantasmitas F.C - Chiretas 1:6