Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIPICHIN Toletum Imperialis
Normal Tactiek Braña1mod
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 60.9
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Arnaoutis geeft een hoge lob. Miraut rent richting de bal. Miraut probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Arconada speelt de bal door. Klungelig pakt Gomes de Melo de bal. Gomes de Melo speelt de bal door. Romualdo heeft problemen om de bal te vangen. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Cioffo bokst de bal weg.

16e minuut.
Grajek kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Cioffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:1

21e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero speelt de bal door. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel. Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:2

24e minuut.
Miraut speelt de bal door. Romualdo speelt de bal door. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:3

37e minuut.
Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero speelt de bal door. Romualdo rent richting de bal. Romualdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gomes de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 79%, Toletum Imperialis 21%.
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:3

47e minuut.
Montoya speelt de bal door. Romualdo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montoya. Montoya krijgt een gele kaart. Romualdo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomes de Melo komt bij de bal en schiet. Cioffo bokst de bal weg. Romualdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo geeft de bal voor. Klungelig pakt Hruszowiec de bal. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Cioffo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:4

56e minuut.
Pamuspusan geeft de bal voor. Hruszowiec rent richting de bal. Romualdo onderschept slim de pass. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:5

64e minuut.
Hruszowiec rent richting de bal. Hruszowiec passt de bal in één keer door. Caneda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romualdo de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ... Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 0:6

68e minuut.
Paliga speelt de bal door. Miraut is nu in balbezit. Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Cioffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Caneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Ząbek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Paliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tailai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tailai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aporti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Toletum Imperialis 1:6

84e minuut.
Stănciulescu met een sublieme pass. Arconada is nu in balbezit. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een hoge lob. Cioffo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 72%, Toletum Imperialis 28%.
MIPICHIN - Toletum Imperialis 1:6