Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toletum Imperialis MIPICHIN
Braña1mod Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 43.7
incredible Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut probeert naar een medespeler te passen. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 1:0

8e minuut.
Arconada speelt de bal door. Miraut rent richting de bal. Grajek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grajek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Romualdo kan de bal niet met de borst controleren. Romualdo passt de bal zonder na te denken. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Cioffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 2:0

12e minuut.
Miraut met een snelle inworp. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft een hoge lob. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Montoya de bal. Arconada geeft een hoge lob. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 3:0

22e minuut.
Kempiński met een harde bal richting middenveld. Inworp. Caneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo geeft de bal voor. Romualdo krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kempiński speelt de bal door. Caneda rent richting de bal. Caneda geeft de bal voor. Romero maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga geeft een lange en hoge pass. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kempiński geeft een hoge lob. Inworp. Gomes de Melo met de inworp. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada geeft een hoge lob. Gomes de Melo is nu in balbezit. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Paliga geeft een lange en hoge pass. Romualdo controleert de bal met de borst. Romualdo passt de bal in één keer door. Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 22%, MIPICHIN 78%.
Toletum Imperialis - MIPICHIN 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliga met een snelle inworp. Caneda geeft de bal voor. Romualdo krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caneda geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Kempiński de bal. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Cioffo bokst de bal weg.

52e minuut.
Grajek heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Grajek maakt een afschuwelijke overtreding. Gomes de Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gomes de Melo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Romero rent richting de bal. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo is nu in balbezit. Romero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Caneda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paliga rent richting de bal. Paliga met een sublieme pass. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arconada passt de bal met de wreef. Kempiński rent richting de bal. Kempiński geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buia met de inworp. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kempiński met een harde bal richting middenveld. Caneda rent richting de bal. Aporti begaat een overtreding. Aporti krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuspusan met een snelle inworp. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada geeft een hoge lob. Romualdo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruszowiec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romualdo de bal. Romualdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 4:0

69e minuut.
Ząbek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caneda met de inworp. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stănciulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda geeft de bal voor. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Miraut kopt de bal weg. Scola rent richting de bal. Pamuspusan onderschept slim de pass. Pamuspusan geeft een hoge lob. Romualdo springt en kopt de bal. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pamuspusan passt de bal in één keer door. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 5:0

80e minuut.
Hruszowiec kopt de bal weg. Arconada heeft problemen om de bal te vangen. Arconada geeft een hoge lob. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 6:0

82e minuut.
Pamuspusan met een sublieme pass. Hruszowiec geeft een hoge lob. Pamuspusan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gomes de Melo de bal. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 7:0

85e minuut.
Ubertini met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - MIPICHIN 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 16%, MIPICHIN 84%.
Toletum Imperialis - MIPICHIN 8:0