Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton Floc Atlètic
J3 Tactiek 5 def-mig
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
53.2 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Robuschi heeft problemen om de bal te vangen. Bałuszyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Robuschi ... Strafschop! Robuschi krijgt een gele kaart. Bałuszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebeling neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Osipowicz kopt de bal weg. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel. Nachteule bokst de bal weg.

16e minuut.
Kalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır speelt de bal door. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Floc Atlètic 0:1

24e minuut.
Kalır geeft een lange en hoge pass. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Regueiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Regueiro met een sublieme pass. Ebeling is nu in balbezit. Kiên Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiên Trung krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Onofraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizarro rent richting de bal. Onofraş begaat een overtreding. Onofraş krijgt een gele kaart. Pizarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arostegi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masłowski de bal. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling schiet op doel. Nachteule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 75%, Floc Atlètic 25%.
Loros Compton - Floc Atlètic 0:1

55e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Ebeling rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osipowicz. Osipowicz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kalır passt de bal met de wreef. Regueiro rent richting de bal. Regueiro passt de bal in één keer door. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Onofraş geeft een hoge lob. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro begaat een overtreding. Regueiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 61%, Floc Atlètic 39%.
Loros Compton - Floc Atlètic 0:1