Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Chiretas
ReStart Tactiek 52
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
46.9 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pérez Peña is nu in balbezit. Montero del Río rent richting de bal. Montero del Río geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vázquez Veiga geeft een hoge lob. de Aguilar Malda is nu in balbezit. Met opzet legt Njegić zijn tegenspeler op de grond. Njegić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lizondo Cortés geeft een hoge lob. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Njegić zijn tegenspeler op de grond. Njegić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Montero del Río geeft een hoge lob. de Aguilar Malda kopt de bal weg. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:1

21e minuut.
Lizondo Cortés geeft een lange en hoge pass. Salgueiro kopt de bal weg. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Mejías trapt de bal weg. Montero del Río kopt de bal weg. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Mejías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lasagabaster kopt de bal weg. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgueiro is nu in balbezit. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. de Aguilar Malda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ramos komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero del Río met een snelle inworp. Lizondo Cortés probeert naar een medespeler te passen. Montero del Río rent richting de bal. Montero del Río geeft een hoge lob. Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:2

34e minuut.
Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:3

35e minuut.
Daar is Montero del Río, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Hurtado geeft een lange en hoge pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:4

40e minuut.
Vázquez Veiga neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Salgueiro de bal. de Aguilar Malda is nu in balbezit. Fernández Santos probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:5

44e minuut.
Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster passt de bal zonder na te denken. Salgueiro onderschept slim de pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 79%, Chiretas 21%.
Judas - Chiretas 0:5

46e minuut.
Lizondo Cortés passt de bal in één keer door. Vázquez Veiga geeft een hoge lob. Fernández Santos kopt de bal weg. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:6

47e minuut.
Usandizaga heeft problemen om de bal te vangen. Usandizaga geeft de bal voor. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Montero del Río geeft de bal voor. Fernández Santos kopt de bal weg. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Mejías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:7

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viejo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
de Aguilar Malda kan de bal niet met de borst controleren. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgueiro onderschept slim de pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:8

66e minuut.
Montero del Río geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos kopt de bal weg. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:9

69e minuut.
Fernández Santos heeft problemen om de bal te vangen. Cracoş rent richting de bal. Fernández Santos onderschept slim de pass. Lasagabaster is nu in balbezit. Lasagabaster haalt uit met een fantastische trap. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lizondo Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Lasagabaster kopt de bal weg. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. de Aguilar Malda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Salgueiro is nu in balbezit. Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster speelt de bal door. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:10

82e minuut.
de Aguilar Malda rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasagabaster neemt de hoekschop. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Mejías bokst de bal weg.

85e minuut.
Salgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster onderschept slim de pass. Lasagabaster speelt de bal door. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de Aguilar Malda geeft een hoge lob. Daar is Cracoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés probeert naar een medespeler te passen. Fernández Santos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Chiretas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 71%, Chiretas 29%.
Judas - Chiretas 0:11