Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic MIPICHIN
5 def-mig Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 44.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş speelt de bal door. Ubertini geeft een hoge lob. Kalır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tailai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalır passt de bal met de wreef. Ebeling probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 1:0

14e minuut.
Martinovici passt de bal in één keer door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ebeling de bal. Ebeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 2:0

17e minuut.
Łydkowski onderschept slim de pass. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş geeft een hoge lob. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kalır onderschept slim de pass. Kalır passt de bal zonder na te denken. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Ebeling springt en kopt de bal. Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ebeling is nu in balbezit. Ząbek rent richting de bal. Ząbek geeft de bal voor. Ebeling rent richting de bal. Ebeling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ząbek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regueiro met de inworp. Ebeling is nu in balbezit. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft de bal voor. Ebeling kopt de bal weg. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 3:0

45e minuut.
Kalır speelt de bal door. Regueiro rent richting de bal. Regueiro passt de bal in één keer door. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 21%, MIPICHIN 79%.
Floc Atlètic - MIPICHIN 3:0

48e minuut.
Kalır probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Ebeling onderschept slim de pass. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 4:0

50e minuut.
Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro geeft een hoge lob. Kalır speelt de bal door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebeling rent richting de bal. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hruszowiec de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro geeft een hoge lob. Bałuszyński springt en kopt de bal. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hruszowiec rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ebeling krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Beck rent richting de bal. Beck geeft een hoge lob. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Cioffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński passt de bal zonder na te denken. Ebeling rent richting de bal. Ebeling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Regueiro met een sublieme pass. Kalır geeft een lange en hoge pass. Kempiński rent richting de bal. Ebeling verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hruszowiec de bal. Cioffo met een sublieme pass. Kalır kopt de bal weg. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Cioffo bokst de bal weg.

71e minuut.
Koniarek onderschept slim de pass. Martinovici geeft een hoge lob. Ząbek is nu in balbezit. Ebeling verovert de bal door een tackle van achteren. Ebeling schiet op doel. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal met de wreef. Kalır probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hruszowiec rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ebeling maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ząbek verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbek geeft een lange en hoge pass. Martinovici kopt de bal weg. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aporti is nu in balbezit. Kalır verovert de bal door een tackle van achteren. Kalır passt de bal zonder na te denken. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 5:0

79e minuut.
Koniarek geeft een lange en hoge pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Regueiro rent richting de bal. Regueiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Martinovici rent richting de bal. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Hruszowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici geeft de bal voor. Ebeling heeft problemen om de bal te vangen. Ebeling draait met de bal, schiet en ... Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - MIPICHIN 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 15%, MIPICHIN 85%.
Floc Atlètic - MIPICHIN 6:0