Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Toletum Imperialis
ReStart Tactiek Braña2mod
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
49.1 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten outstanding
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Caneda is nu in balbezit. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios onderschept slim de pass. Palacios geeft een lange en hoge pass. Romero kopt de bal weg. Mejías bokst de bal weg.

9e minuut.
Caneda passt de bal zonder na te denken. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero maakt een snoekduik en kopt de bal. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bariring kopt de bal weg. Arnaoutis geeft een hoge lob. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut rent richting de bal. Miraut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nuţiu is nu in balbezit. Arconada verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada geeft een lange en hoge pass. Romualdo rent richting de bal. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Mejías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Toletum Imperialis 0:1

38e minuut.
Nuţiu geeft de bal voor. Merlo kopt de bal weg. Paliga is nu in balbezit. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang schiet op doel. de la Cruz bokst de bal weg.

44e minuut.
Gomes de Melo kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romualdo schiet op doel. Mejías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Toletum Imperialis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 62%, Toletum Imperialis 38%.
Judas - Toletum Imperialis 0:2

64e minuut.
Arconada met een sublieme pass. Miraut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuţiu. Miraut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miraut met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Romualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert is nu in balbezit. Romualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Romualdo haalt uit met een fantastische trap. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Miraut rent richting de bal. Inworp. Miraut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Njegić de bal. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Njegić de bal. Njegić geeft een lange en hoge pass. Miraut probeert de bal met de borst te controleren. Miraut geeft een lange en hoge pass. Romero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romualdo is nu in balbezit. Romualdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Toletum Imperialis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 69%, Toletum Imperialis 31%.
Judas - Toletum Imperialis 0:3