Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar MIPICHIN
Guardiola Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten excellent
good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Ab Abel Udarnah geeft een hoge lob. Kala controleert de bal met de borst. Kala met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Ubertini onderschept slim de pass. Ubertini passt de bal in één keer door. Tailai is nu in balbezit. Tailai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Montoya met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fižulić trapt de bal weg. Bjur kopt de bal weg. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aporti is nu in balbezit. Krepek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krepek krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aporti geeft een hoge lob. Buia geeft een lange en hoge pass. Aranguren kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aranguren is nu in balbezit. Aranguren met een sublieme pass. Kala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala geeft de bal voor. Florian maakt een snoekduik en kopt de bal. Fižulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Buia passt de bal in één keer door. Aporti rent richting de bal. Johanson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Johanson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aporti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aporti met een snel genomen vrije trap. Tailai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Krepek onderschept slim de pass. Krepek geeft de bal voor. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Fižulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - MIPICHIN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 41%, MIPICHIN 59%.
T-mobile quintanar - MIPICHIN 1:0

50e minuut.
Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Aranguren geeft een hoge lob. Klungelig pakt Florian de bal. Florian schiet op doel. Fižulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - MIPICHIN 2:0

54e minuut.
Bjur geeft een hoge lob. Grajek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Parrado. Rodríguez Parrado krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tailai springt en kopt de bal. Błażej speelt de bal door. Márquez kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buia kopt de bal weg. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bjur zijn tegenspeler op de grond. Bjur krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Florian kopt de bal weg. Kala is nu in balbezit. Kala probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - MIPICHIN 3:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Argoitia komt het veld opgelopen. Undiano Mallenco komt het veld opgelopen. Zamora komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ab Abel Udarnah met een snelle inworp. Krepek speelt de bal door. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia onderschept slim de pass. Argoitia schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buia probeert naar een medespeler te passen. Tailai rent richting de bal. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Krepek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ubertini met een sublieme pass. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia met een sublieme pass. Aporti is nu in balbezit. Aporti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ząbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubertini probeert naar een medespeler te passen. Tailai rent richting de bal. Tailai schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - MIPICHIN 3:1

81e minuut.
Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia geeft een lange en hoge pass. Bjur is nu in balbezit. Aporti onderschept slim de pass. Aporti draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hruszowiec geeft een hoge lob. Bjur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailai verovert de bal door een tackle van achteren. Tailai schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - MIPICHIN 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 42%, MIPICHIN 58%.
T-mobile quintanar - MIPICHIN 3:2