Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton Chiretas
4-1-2-3 Tactiek 52
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
15 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.1 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Usandizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga geeft de bal voor. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos springt en kopt de bal. Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Daar is Robuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robuschi probeert naar een medespeler te passen. Pérez Peña geeft een hoge lob. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Arostegi met een snelle inworp. Robuschi rent richting de bal. Robuschi passt de bal in één keer door. Generani heeft problemen om de bal te vangen. Generani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lasagabaster geeft de bal voor. Fernández Santos is nu in balbezit. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Nachteule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés rent richting de bal. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 0:1

16e minuut.
Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda kopt de bal weg. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Nachteule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 0:2

19e minuut.
Barricata rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masłowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Generani springt en kopt de bal. Usandizaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizarro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 1:2

22e minuut.
Lizondo Cortés met een sublieme pass. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz begaat een overtreding. Fernández Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizondo Cortés komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pérez Peña rent richting de bal. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García de la Cruz. García de la Cruz krijgt een gele kaart. Pizarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Generani met een snel genomen vrije trap. Castedo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez Veiga probeert de bal aan de voet te houden. Barricata is nu in balbezit. Barricata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizondo Cortés met een snel genomen vrije trap. Fernández Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 1:3

26e minuut.
García de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Kiên Trung rent richting de bal. Lizondo Cortés onderschept slim de pass. Lizondo Cortés geeft de bal voor. de Aguilar Malda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lizondo Cortés passt de bal met de wreef. Fernández Santos rent richting de bal. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Nachteule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Generani rent richting de bal. García de la Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Generani raakt geblesseerd tijdens het duel. Viejo komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Montero del Río passt de bal zonder na te denken. Lasagabaster rent richting de bal. Lasagabaster passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lizondo Cortés kopt de bal weg. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 1:4

39e minuut.
Daar is Robuschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasagabaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagabaster geeft een hoge lob. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Montero del Río is nu in balbezit. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani is nu in balbezit. Generani schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos passt de bal in één keer door. de Aguilar Malda rent richting de bal. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 59%, Chiretas 41%.
Loros Compton - Chiretas 1:4

46e minuut.
Viejo geeft een hoge lob. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés geeft een hoge lob. de Aguilar Malda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 1:5

58e minuut.
Castedo geeft de bal voor. Lizondo Cortés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiên Trung. Kiên Trung krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Ramos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
López Ramos speelt de bal door. Lizondo Cortés speelt de bal door. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 1:6

64e minuut.
Masłowski is nu in balbezit. Masłowski passt de bal in één keer door. Barricata is nu in balbezit. Barricata draait met de bal, schiet en ... Diestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Robuschi met een sublieme pass. Arostegi is nu in balbezit. Arostegi probeert naar een medespeler te passen. Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Generani de bal. Generani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 2:6

69e minuut.
Daar is Masłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masłowski probeert naar een medespeler te passen. Barricata rent richting de bal. Barricata heeft problemen om de bal te vangen. Barricata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Osipowicz geeft een hoge lob. Pérez Peña kopt de bal weg. Arostegi heeft problemen om de bal te vangen. Montero del Río rent richting de bal. Montero del Río geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Montero del Río geeft de bal voor. de Aguilar Malda rent richting de bal. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Nachteule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 2:7

84e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ... Nachteule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 2:8

86e minuut.
Mattler rent richting de bal. Montero del Río onderschept slim de pass. Montero del Río passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kiên Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Kiên Trung geeft de bal voor. Generani is nu in balbezit. Generani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Chiretas 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 60%, Chiretas 40%.
Loros Compton - Chiretas 3:8