Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lostreces JMJJ
TPTTPP Tactiek vamos
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


14e minuut.
Rybka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melvan geeft een lange en hoge pass. Paauwe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Melvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Marcel de bal. Marcel geeft de bal voor. Paauwe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rybka geeft de bal voor. Melvan rent richting de bal. Andrade begaat een overtreding. Andrade krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Melvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel geeft de bal voor. Tupczyński is nu in balbezit. Autet Serrabasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sulea kopt de bal weg. Matheson probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paauwe. Paauwe krijgt een gele kaart.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcel zal de hoekschop nemen. Hamerník kan de bal niet met de borst controleren. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe haalt uit met een fantastische trap. Autet Serrabasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 38%, JMJJ 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lostreces - JMJJ 0:0

50e minuut.
Inworp. Piwoński komt het veld opgelopen. Sipelgas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Piwoński rent richting de bal. Bostedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piwoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcel komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Rybka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Katona kopt de bal weg. Daar is Deltgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deltgen speelt de bal door. Daar is Mannoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannoia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Falagán komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Walter rent richting de bal. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Walter zijn tegenspeler op de grond. Walter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 50%, JMJJ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lostreces - JMJJ 0:0