Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Cuñao, C. F. Mallorca
nueva2 Tactiek buena
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Özmutlu passt de bal in één keer door. Becleanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xuân Kiên. Becleanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Becleanu kan niet meer verder spelen. Reina komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurucsai de bal onder controle te krijgen. Purlius verovert de bal door een tackle van achteren. met een sublieme pass. Daar is Kopczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopczyk haalt uit met een fantastische trap. Mitura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 75%, Mallorca 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Cuñao, C. F. - Mallorca 0:0

52e minuut.
Kurucsai passt de bal met de wreef. Özmutlu rent richting de bal. Xuân Kiên legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özmutlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Steinmann neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Mallorca 1:0

59e minuut.
Özmutlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kovacsics neemt vlug de vrije trap. Haber heeft problemen om de bal te vangen. Haber haalt uit met een fantastische trap. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Cuñao, C. F. - Mallorca 1:1

76e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. onderschept slim de pass. speelt de bal door. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 75%, Mallorca 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Cuñao, C. F. - Mallorca 1:1