Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mallorca El Cuñao, C. F.
buena Tactiek nueva2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda geeft de bal voor. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Shilpa heeft problemen om de bal te vangen. Shilpa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai geeft de bal voor. Özmutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmutlu draait met de bal, schiet en ... Luban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wenowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Kudělka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudělka passt de bal met de wreef. Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopczyk neemt de hoekschop. Kurucsai probeert de bal met de borst te controleren. Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afentoulidis. Afentoulidis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vojvoda onderschept slim de pass. is nu in balbezit. Vojvoda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vojvoda krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kudělka rent richting de bal. Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu geeft de bal voor. Özmutlu rent richting de bal. Özmutlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 35%, El Cuñao, C. F. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mallorca - El Cuñao, C. F. 0:0

75e minuut.
Wenowaty rent richting de bal. onderschept slim de pass. passt de bal in één keer door. Shilpa is nu in balbezit. Shilpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallorca - El Cuñao, C. F. 1:0

86e minuut.
Rabo de Cavalo passt de bal in één keer door. Kopczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyk passt de bal in één keer door. Shilpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bojarski geeft de bal voor. Inworp. Kopczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shilpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilpa schiet op doel. Mitura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 30%, El Cuñao, C. F. 70%.
Mallorca - El Cuñao, C. F. 1:0