Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noal F.C. PEGASUS F.C.
4.1.3.2 IZ 1.4 Tactiek Normal 442
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Leno probeert naar een medespeler te passen. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Jochman de bal onder controle te krijgen. Leno speelt de bal door. Magheru rent richting de bal. Magheru schiet op doel. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 1:0

14e minuut.
Tringov rent richting de bal. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwała. Suwała krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jochman rent richting de bal. Jochman passt de bal met de wreef. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru schiet op doel. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 2:0

19e minuut.
Leno passt de bal in één keer door. Jochman speelt de bal door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 3:0

22e minuut.
Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski passt de bal in één keer door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru schiet op doel. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 4:0

24e minuut.
Ruidisch speelt de bal door. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski probeert naar een medespeler te passen. Magheru rent richting de bal. Magheru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jochman met een sublieme pass. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski geeft de bal voor. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leno passt de bal met de wreef. Jochman is nu in balbezit. Jochman probeert naar een medespeler te passen. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 5:0

31e minuut.
Rozan geeft een lange en hoge pass. Eizaguirre met een sublieme pass. Ruidisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Magheru de bal. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski passt de bal in één keer door. Leno speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 6:0

38e minuut.
Ruidisch probeert naar een medespeler te passen. Jochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman met een sublieme pass. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 7:0

39e minuut.
Gradkowski speelt de bal door. Tringov is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noal F.C. 23%, PEGASUS F.C. 77%.
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 8:0

47e minuut.
Jochman passt de bal zonder na te denken. Leno met een sublieme pass. Tringov rent richting de bal. Magheru onderschept slim de pass. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 9:0

51e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. Jochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman passt de bal met de wreef. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre bokst de bal weg.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Györök de bal onder controle te krijgen. Rozan onderschept slim de pass. Rozan geeft een hoge lob. Magheru krijgt zijn hoofd ertegen. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 10:0

55e minuut.
Weöres komt het veld opgelopen. Grecescu komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Getov passt de bal zonder na te denken. Errecarte rent richting de bal. Errecarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Pertino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pertino geeft de bal voor. Aslantaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jochman heeft problemen om de bal te vangen. Jochman speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 11:0

61e minuut.
Errecarte geeft de bal voor. Heping rent richting de bal. Heping passt de bal met de wreef. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 12:0

73e minuut.
Rozan rent richting de bal. Rozan passt de bal met de wreef. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rozan geeft een hoge lob. Leno is nu in balbezit. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Leno bereikt de bal nog maar net als eerste. Leno haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozan rent richting de bal. Rozan schiet op doel. Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 13:0

83e minuut.
Klungelig pakt Leno de bal. Leno met een sublieme pass. Cielecki rent richting de bal. Magheru onderschept slim de pass. Magheru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Jochman met de inworp. Leno speelt de bal door. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noal F.C. 28%, PEGASUS F.C. 72%.
Noal F.C. - PEGASUS F.C. 14:0