Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia Caníbal lostreces
N102109 Tactiek HHH
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald geeft een lange en hoge pass. Daar is Pulkert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Wilga met de inworp. Mc Donald speelt de bal door. Stołeczny met een sublieme pass. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel. Adilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. Peñas kopt de bal weg. Barac rent richting de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. Adilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia Caníbal - lostreces 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia Caníbal 58%, lostreces 42%.
Galicia Caníbal - lostreces 1:0

47e minuut.
Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Barac is nu in balbezit. Barac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Sipelgas heeft problemen om de bal te vangen. Juere begaat een overtreding. Juere krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Peñas met de inworp. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ... Adilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Peñas de bal. Peñas speelt de bal door. Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Barac rent richting de bal. Barac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia Caníbal 51%, lostreces 49%.
Galicia Caníbal - lostreces 1:0