Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Cuñao, C. F. PEGASUS F.C.
nueva2 Tactiek Normal 442
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Györök passt de bal met de wreef. Pertino is nu in balbezit. Pertino geeft de bal voor. Getov rent richting de bal. Getov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kurucsai probeert naar een medespeler te passen. Becleanu rent richting de bal. Becleanu speelt de bal door. Özmutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmutlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suwała probeert naar een medespeler te passen. Getov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisak. Getov raakt geblesseerd tijdens het duel. Suwała komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 69%, PEGASUS F.C. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Cuñao, C. F. - PEGASUS F.C. 0:0

56e minuut.
Inworp. Grecescu komt het veld opgelopen. Weöres komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Becleanu de bal. Becleanu passt de bal met de wreef. Cielecki rent richting de bal. Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu schiet op doel. Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Özkelleci kopt de bal weg. Suwała heeft problemen om de bal te vangen. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała verovert de bal door een tackle van achteren. Suwała geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Errecarte kopt de bal weg. Getov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurucsai. Kurucsai krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal met de wreef. Pertino probeert naar een medespeler te passen. Weöres is nu in balbezit. Weöres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 72%, PEGASUS F.C. 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Cuñao, C. F. - PEGASUS F.C. 0:0