Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea catalunya lostreces
atc 3 Tactiek vartreKLASSIK
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
62.4 gemiddelde waardering 56.9
outstanding Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Sorge rent richting de bal. Sorge passt de bal in één keer door. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Adilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - lostreces 1:0

7e minuut.
Adilov met een sublieme pass. Cabuto geeft een hoge lob. Pulkert verovert de bal door een tackle van achteren. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cabuto kopt de bal weg. Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorge geeft een lange en hoge pass. Gürgenç krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een lange en hoge pass. Sipelgas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gębała onderschept slim de pass. Klungelig pakt May de bal. May met een sublieme pass. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Adilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
May geeft een lange en hoge pass. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürgenç raakt geblesseerd tijdens het duel. Gürgenç zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - lostreces 2:0

31e minuut.
Guaíba geeft de bal voor. França is nu in balbezit. França passt de bal met de wreef. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... Adilov bokst de bal weg.

33e minuut.
Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Spirin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. Pavelescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terziev. Terziev krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorge begaat een overtreding. Gębała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gębała kan niet meer verder spelen. Socha komt het veld opgelopen.

42e minuut.
May rent richting de bal. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Terziev begaat een overtreding. Valdivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valdivia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 48%, lostreces 52%.
Chelsea catalunya - lostreces 2:0

65e minuut.
Sorge met een sublieme pass. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalcione maakt een afschuwelijke overtreding. Scalcione krijgt een gele kaart. França is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piwoński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft de bal voor. Piwoński kopt de bal weg. Kessler rent richting de bal. Kessler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França geeft de bal voor. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç schiet op doel. Adilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - lostreces 3:0

74e minuut.
França geeft een hoge lob. Gürgenç heeft problemen om de bal te vangen. Socha speelt de bal door. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Valdivia passt de bal in één keer door. Piwoński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terziev. Terziev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 42%, lostreces 58%.
Chelsea catalunya - lostreces 3:0