Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JMJJ Galicia Caníbal
vamos Tactiek N102109
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
54 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Stołeczny is nu in balbezit. Matheson maakt een afschuwelijke overtreding. Stołeczny raakt geblesseerd tijdens het duel. Peñas met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Barac de bal. Barac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Peñas met een snelle inworp. Stołeczny geeft een lange en hoge pass. Kania kopt de bal weg. Barac rent richting de bal. Autet Serrabasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Deltgen kopt de bal weg. Gregoracci heeft problemen om de bal te vangen. Ortega is nu in balbezit. Mannoia verovert de bal door een tackle van achteren. Mannoia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Mc Donald met de inworp. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny geeft de bal voor. Barac springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Mc Donald is nu in balbezit. Pitera begaat een overtreding. Pitera krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Malitka kopt de bal weg. Peñas geeft de bal voor. Barac is nu in balbezit. Barac draait met de bal, schiet en ... Autet Serrabasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Galicia Caníbal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 55%, Galicia Caníbal 45%.
JMJJ - Galicia Caníbal 0:1

47e minuut.
Gregoracci onderschept slim de pass. Gregoracci geeft de bal voor. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel. Autet Serrabasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Galicia Caníbal 0:2

73e minuut.
Gregoracci passt de bal in één keer door. Mc Donald is nu in balbezit. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 54%, Galicia Caníbal 46%.
JMJJ - Galicia Caníbal 0:2