Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Cuñao, C. F. Noal F.C.
nueva2 Tactiek 4.1.3.2 IZ 1.4
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten solid
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


21e minuut.
Klungelig pakt Rozan de bal. Rozan geeft een hoge lob. Daar is Procida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. An Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. An Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jochman speelt de bal door. Rozan is nu in balbezit. Rozan met een sublieme pass. An Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. An Khang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mitura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Jochman kopt de bal weg. Kurucsai met een sublieme pass. Daar is Purlius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. An Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. An Khang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rozan geeft de bal voor. Purlius heeft problemen om de bal te vangen. An Khang rent richting de bal. An Khang schiet op doel. Mitura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Noal F.C. 0:1

43e minuut.
Wenowaty heeft problemen om de bal te vangen. An Khang is nu in balbezit. An Khang passt de bal met de wreef. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leno passt de bal in één keer door. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Procida is nu in balbezit. An Khang onderschept slim de pass. An Khang haalt uit met een fantastische trap. Mitura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 75%, Noal F.C. 25%.
El Cuñao, C. F. - Noal F.C. 0:1

48e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor geeft de bal voor. An Khang krijgt zijn hoofd ertegen. Mitura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kurucsai met de inworp. Jochman met een sublieme pass. Rozan speelt de bal door. An Khang is nu in balbezit. An Khang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kurucsai met een sublieme pass. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jochman krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Leno met een sublieme pass. Jochman rent richting de bal. Jochman geeft de bal voor. An Khang krijgt zijn hoofd ertegen. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Noal F.C. 0:2

73e minuut.
Leno bereikt de bal nog maar net als eerste. Leno geeft een lange en hoge pass. An Khang rent richting de bal. An Khang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda rent richting de bal. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan geeft de bal voor. An Khang maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Becleanu geeft de bal voor. Heping met een sublieme pass. Klungelig pakt Zipfler de bal. Özmutlu is nu in balbezit. Özmutlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Purlius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. An Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purlius. An Khang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozan wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Procida bereikt de bal nog maar net als eerste. Procida geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met de inworp. Leno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 79%, Noal F.C. 21%.
El Cuñao, C. F. - Noal F.C. 0:2