Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mallorca PEGASUS F.C.
buena Tactiek Normal 442
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Xuân Kiên geeft de bal voor. Afentoulidis kopt de bal weg. Tringov heeft problemen om de bal te vangen. Wałaszek is nu in balbezit. Wałaszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kovacsics is nu in balbezit. Pertino maakt een afschuwelijke overtreding. Kovacsics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kovacsics met een snel genomen vrije trap. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kudělka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Rabo de Cavalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabo de Cavalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Basiaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Rajhi de bal. Kopczyk onderschept slim de pass. Daar is Kopczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kopczyk met de inworp. is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Daar is Tringov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałaszek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallorca - PEGASUS F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 40%, PEGASUS F.C. 60%.
Mallorca - PEGASUS F.C. 1:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecescu komt het veld opgelopen. Weöres komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kopczyk met de inworp. is nu in balbezit. Pertino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wałaszek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mallorca - PEGASUS F.C. 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reichel komt het veld opgelopen. Haber komt het veld opgelopen. Göybulak komt het veld opgelopen. Errecarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwała geeft een lange en hoge pass. Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Reichel kopt de bal weg. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber verovert de bal door een tackle van achteren. Haber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kopczyk met de inworp. Reichel is nu in balbezit. Pertino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pertino krijgt een gele kaart. Reichel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pertino speelt de bal door. Haber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Haber rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopczyk neemt de hoekschop. Haber springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mallorca - PEGASUS F.C. 3:0

89e minuut.
Kudělka geeft een lange en hoge pass. Cielecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopczyk de bal. Kopczyk geeft een hoge lob. Haber heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 35%, PEGASUS F.C. 65%.
Mallorca - PEGASUS F.C. 3:0