Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea catalunya El Cuñao, C. F.
atc 3 Tactiek nueva2
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 42
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Guaíba passt de bal in één keer door. Junqueras speelt de bal door. Gol rent richting de bal. França rent richting de bal. França schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
França met een sublieme pass. Junqueras geeft een hoge lob. França is nu in balbezit. França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 1:0

17e minuut.
Junqueras kopt de bal weg. Klungelig pakt Purlius de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ... Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 2:0

19e minuut.
Gago passt de bal met de wreef. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol schiet op doel. Mitura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Wenowaty kopt de bal weg. Maračauskas rent richting de bal. Maračauskas passt de bal met de wreef. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mitura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol is nu in balbezit. Gol haalt uit met een fantastische trap. Mitura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 3:0

33e minuut.
Daar is Wenowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak is nu in balbezit. França begaat een overtreding. França krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 22%, El Cuñao, C. F. 78%.
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 3:0

54e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda onderschept slim de pass. Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Junqueras is nu in balbezit. Junqueras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gol is nu in balbezit. Gol passt de bal zonder na te denken. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 4:0

66e minuut.
Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft een hoge lob. Gago kopt de bal weg. França rent richting de bal. França haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
França rent richting de bal. Gol rent richting de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol rent richting de bal. Gol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitura met een harde bal richting middenveld. Maračauskas kopt de bal weg. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ... Mitura bokst de bal weg.

72e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago passt de bal met de wreef. Maračauskas is nu in balbezit. Maračauskas heeft problemen om de bal te vangen. Maračauskas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maračauskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurucsai. Maračauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. May zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. França kopt de bal weg. Gol rent richting de bal. Gol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 5:0

82e minuut.
Gol controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisak. Gol raakt geblesseerd tijdens het duel. May met een snel genomen vrije trap. Gol kopt de bal weg. França rent richting de bal. França haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wenowaty kopt de bal weg. Junqueras met een sublieme pass. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 22%, El Cuñao, C. F. 78%.
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 6:0