Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JMJJ PEGASUS F.C.
vamos Tactiek Normal 442
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 38.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


8e minuut.
Katona speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson geeft de bal voor. Mannoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pitera probeert naar een medespeler te passen. Matheson probeert naar een medespeler te passen. Mannoia rent richting de bal. Mannoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 1:0

23e minuut.
Katona met een sublieme pass. Matheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson speelt de bal door. Mannoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 2:0

24e minuut.
Rybka geeft de bal voor. Klungelig pakt Pertino de bal. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia rent richting de bal. Mannoia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 3:0

36e minuut.
Györök bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitera verovert de bal door een tackle van achteren. Pertino onderschept slim de pass. Györök is nu in balbezit. Györök geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walter heeft problemen om de bal te vangen. Rajhi is nu in balbezit. Walter onderschept slim de pass. Walter schiet op doel. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 4:0

40e minuut.
Walter speelt de bal door. Matheson is nu in balbezit. Katona met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 38%, PEGASUS F.C. 62%.
JMJJ - PEGASUS F.C. 5:0

53e minuut.
Matheson rent richting de bal. Matheson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tringov de bal. Mannoia rent richting de bal. Mannoia haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 6:0

55e minuut.
Doeltrap. Weöres komt het veld opgelopen. Grecescu komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Katona is nu in balbezit. Katona passt de bal in één keer door. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Katona speelt de bal door. Matheson probeert naar een medespeler te passen. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 7:0

60e minuut.
Deltgen geeft een lange en hoge pass. Andrade kopt de bal weg. Daar is Özkelleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Katona geeft een hoge lob. Cielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mannoia rent richting de bal. Mannoia draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 8:0

75e minuut.
Daar is Deltgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deltgen. Özkelleci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Katona rent richting de bal. Katona passt de bal zonder na te denken. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Walter rent richting de bal. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - PEGASUS F.C. 9:0

89e minuut.
Pitera geeft een hoge lob. Errecarte is nu in balbezit. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona geeft de bal voor. Walter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 34%, PEGASUS F.C. 66%.
JMJJ - PEGASUS F.C. 9:0