Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea catalunya Mallorca
atc 3 Tactiek buena
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 46.2
formidable Schieten adequate
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Guaíba passt de bal zonder na te denken. Shilpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terziev zijn tegenspeler op de grond. Terziev krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Terziev probeert naar een medespeler te passen. May geeft een lange en hoge pass. França rent richting de bal. França schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 1:0

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Luban niet meer kan verder spelen. Zifla komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi geeft een hoge lob. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Zifla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 2:0

35e minuut.
Sroczyński kopt de bal weg. May geeft een lange en hoge pass. Daar is Basiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
May passt de bal in één keer door. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... Zifla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 35%, Mallorca 65%.
Chelsea catalunya - Mallorca 3:0

51e minuut.
Gol rent richting de bal. Sroczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sroczyński geeft de bal voor. May is nu in balbezit. May schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. França rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 4:0

54e minuut.
Sorge geeft de bal voor. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol met een sublieme pass. Daar is Gürgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi geeft een hoge lob. Gol kopt de bal weg. França is nu in balbezit. França haalt uit met een fantastische trap. Zifla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 5:0

59e minuut.
Terziev geeft de bal voor. França kopt de bal weg. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç schiet op doel. Zifla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 6:0

63e minuut.
Maračauskas geeft de bal voor. França rent richting de bal. França probeert naar een medespeler te passen. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - Mallorca 7:0

66e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. França geeft een hoge lob. Maračauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maračauskas haalt uit met een fantastische trap. Gürgenç maakt een snoekduik en kopt de bal. Zifla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mphafudi verovert de bal door een tackle van achteren. Mphafudi geeft een lange en hoge pass. França is nu in balbezit. França haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guaíba onderschept slim de pass. Guaíba geeft een lange en hoge pass. França kopt de bal weg. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Zifla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mphafudi zal de hoekschop nemen. Gol is nu in balbezit. Gol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
May passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maračauskas de bal. Sroczyński rent richting de bal. Maračauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 34%, Mallorca 66%.
Chelsea catalunya - Mallorca 7:0