Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Cuñao, C. F. Galicia Caníbal
nueva2 Tactiek N102109
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Purlius controleert de bal met de borst. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vojvoda krijgt een gele kaart. Barac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stołeczny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Mc Donald de bal. Mc Donald met een sublieme pass. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:1

7e minuut.
Mc Donald is nu in balbezit. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:2

18e minuut.
Barac is nu in balbezit. Peñas is nu in balbezit. Peñas passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Gregoracci kopt de bal weg. Klungelig pakt Becleanu de bal. Stołeczny geeft de bal voor. Barac is nu in balbezit. Barac draait met de bal, schiet en ... Mitura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Peñas kopt de bal weg. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:3

27e minuut.
Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald geeft een hoge lob. Barac geeft een hoge lob. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mc Donald geeft een hoge lob. Stołeczny kopt de bal weg. Daar is Vojvoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barac is nu in balbezit. Barac draait met de bal, schiet en ... Paal! Mitura bokst de bal weg.

36e minuut.
Peñas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vojvoda de bal. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:4

41e minuut.
Kania speelt de bal door. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny passt de bal met de wreef. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 84%, Galicia Caníbal 16%.
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:4

46e minuut.
Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński geeft de bal voor. Barac rent richting de bal. Daar is Barac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kania neemt zijn aanloop. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Stołeczny de bal. Stołeczny met een sublieme pass. Barac rent richting de bal. Barac schiet op doel. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:6

59e minuut.
Peñas is nu in balbezit. Peñas probeert naar een medespeler te passen. Barac is nu in balbezit. Barac schiet op doel. Mitura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:7

60e minuut.
Becleanu passt de bal in één keer door. Wenowaty rent richting de bal. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald geeft een hoge lob. Barac heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. Mitura bokst de bal weg.

64e minuut.
Mc Donald met een snelle inworp. Gregoracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoracci passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mitura bokst de bal weg.

67e minuut.
Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Purlius de bal. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:8

72e minuut.
Peñas passt de bal met de wreef. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal met de wreef. Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zegarliński geeft een hoge lob. Gregoracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoracci probeert naar een medespeler te passen. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Peñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barac de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mitura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:9

90e minuut.
Mc Donald is nu in balbezit. Mc Donald passt de bal met de wreef. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny geeft de bal voor. Barac maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitura bokst de bal weg. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. Mitura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Cuñao, C. F. 78%, Galicia Caníbal 22%.
El Cuñao, C. F. - Galicia Caníbal 0:9