Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lostreces PEGASUS F.C.
simet Tactiek Normal 442
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Suwała de bal. Suwała met een sublieme pass. Myśliszewski speelt de bal door. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 1:0

7e minuut.
Özkelleci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melvan met een snelle inworp. Kessler geeft de bal voor. Andere springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Marcel kopt de bal weg. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Kessler speelt de bal door. Andere rent richting de bal. Andere draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Özkelleci de bal. Myśliszewski onderschept slim de pass. Myśliszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Andere de bal. Andere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 2:0

27e minuut.
Suwała rent richting de bal. Suwała passt de bal zonder na te denken. Getov rent richting de bal. Getov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 2:1

34e minuut.
Tringov geeft een lange en hoge pass. Pulkert kopt de bal weg. Kessler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andere de bal. Andere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 3:1

37e minuut.
Kessler passt de bal in één keer door. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 29%, PEGASUS F.C. 71%.
lostreces - PEGASUS F.C. 3:1

48e minuut.
Suwała probeert naar een medespeler te passen. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler met een sublieme pass. Melvan is nu in balbezit. Melvan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Özkelleci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Melvan met een snelle inworp. Kessler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Suwała de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 4:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecescu komt het veld opgelopen. Weöres komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Grecescu controleert de bal met de borst. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajhi rent richting de bal. Paauwe verovert de bal door een tackle van achteren. Paauwe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cielecki is nu in balbezit. Cielecki geeft een hoge lob. Inworp. Marcel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kessler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Andere rent richting de bal. Kessler rent richting de bal. Kessler passt de bal zonder na te denken. Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - PEGASUS F.C. 5:1

74e minuut.
Kessler kopt de bal weg. Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andere schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andere is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Kessler rent richting de bal. Cielecki rent richting de bal. Met opzet legt Kessler zijn tegenspeler op de grond. Kessler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 23%, PEGASUS F.C. 77%.
lostreces - PEGASUS F.C. 5:1