Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEGASUS F.C. lostreces
Normal 442 Tactiek TPTTPP
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Valdivia passt de bal in één keer door. Melvan rent richting de bal. Melvan passt de bal met de wreef. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Tringov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paauwe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rajhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Marcel met de inworp. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eizaguirre trapt de bal weg van het doel. Valdivia kopt de bal weg. Paauwe rent richting de bal. Paauwe haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melvan onderschept slim de pass. Melvan met een sublieme pass. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre bokst de bal weg.

24e minuut.
Cambo verovert de bal door een tackle van achteren. Cambo geeft de bal voor. Paauwe rent richting de bal. Paauwe haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci geeft de bal voor. Marcel rent richting de bal. Marcel geeft een hoge lob. Paauwe krijgt zijn hoofd ertegen. Eizaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cambo kopt de bal weg. Melvan geeft een hoge lob. Paauwe rent richting de bal. Paauwe schiet op doel. Eizaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - lostreces 0:1

40e minuut.
Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melvan probeert naar een medespeler te passen. Paauwe heeft problemen om de bal te vangen. Paauwe schiet op doel. Eizaguirre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASUS F.C. 75%, lostreces 25%.
PEGASUS F.C. - lostreces 0:1

46e minuut.
Suwała met een sublieme pass. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Melvan begaat een overtreding. Melvan krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Cielecki rent richting de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu controleert de bal met de borst. Pavelescu schiet op doel. Eizaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - lostreces 0:2

54e minuut.
Pulkert geeft een hoge lob. Tringov geeft een lange en hoge pass. Gębała kopt de bal weg. Marcel rent richting de bal. Marcel passt de bal met de wreef. Eizaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Weöres komt het veld opgelopen. Herbert komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski is nu in balbezit. Paauwe rent richting de bal. Paauwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Özkelleci geeft een lange en hoge pass. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia speelt de bal door. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - lostreces 0:3

78e minuut.
Weöres heeft problemen om de bal te vangen. Getov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paauwe. Paauwe krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Marcel passt de bal zonder na te denken. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - lostreces 0:4

85e minuut.
Marcel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een hoge lob. Paauwe krijgt zijn hoofd ertegen. Eizaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - lostreces 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASUS F.C. 59%, lostreces 41%.
PEGASUS F.C. - lostreces 0:5