Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mallorca JMJJ
buena Tactiek vamos
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Deltgen draait met de bal, schiet en ... Sroczyński probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deltgen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mannoia maakt een snoekduik en kopt de bal. Luban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rybka rent richting de bal. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter passt de bal met de wreef. Mannoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een lange en hoge pass. Mannoia kopt de bal weg. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Luban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rabo de Cavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona verovert de bal door een tackle van achteren. Katona passt de bal met de wreef. Mannoia rent richting de bal. Mannoia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Deltgen onderschept slim de pass. Deltgen speelt de bal door. Mannoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoia schiet op doel. Luban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mannoia maakt een snoekduik en kopt de bal. Luban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pitera speelt de bal door. Walter rent richting de bal. Met opzet legt zijn tegenspeler op de grond. krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 67%, JMJJ 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mallorca - JMJJ 0:0

46e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Kopczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een lange en hoge pass. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia haalt uit met een fantastische trap. Luban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rabo de Cavalo heeft problemen om de bal te vangen. Rabo de Cavalo passt de bal met de wreef. Pitera met een sublieme pass. Labsvīrs rent richting de bal. Labsvīrs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mallorca - JMJJ 1:0

60e minuut.
Sroczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matheson de bal. Shilpa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shilpa krijgt een gele kaart. Matheson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afentoulidis komt het veld opgelopen. Salibašić komt het veld opgelopen. Wałaszek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deltgen geeft een hoge lob. Luban bokst de bal weg. Mannoia is nu in balbezit. Mannoia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mallorca - JMJJ 1:1

65e minuut.
Afentoulidis onderschept slim de pass. Katona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afentoulidis. Katona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Afentoulidis stond buitenspel. Boronat komt het veld opgelopen. Ben komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft de bal voor. Klungelig pakt Mannoia de bal. Mannoia schiet op doel. Rabo de Cavalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mallorca 57%, JMJJ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mallorca - JMJJ 1:1