Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEGASUS F.C. Galicia Caníbal
Normal 442 Tactiek N102109
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Suwała geeft een lange en hoge pass. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft de bal voor. Barac is nu in balbezit. Barac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:1

11e minuut.
Barac rent richting de bal. Pertino begaat een overtreding. Barac raakt geblesseerd tijdens het duel. Peñas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barac maakt een snoekduik en kopt de bal. Eizaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gregoracci rent richting de bal. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal in één keer door. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Juere onderschept slim de pass. Juere probeert naar een medespeler te passen. Kania probeert naar een medespeler te passen. Barac probeert de bal met de borst te controleren. Barac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Peñas verovert de bal door een tackle van achteren. Peñas probeert naar een medespeler te passen. Barac is nu in balbezit. Barac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:2

31e minuut.
Suwała is nu in balbezit. Mc Donald verovert de bal door een tackle van achteren. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny passt de bal met de wreef. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ... Eizaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:3

45e minuut.
Zegarliński geeft een hoge lob. Barac controleert de bal met de borst. Rajhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Barac schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASUS F.C. 68%, Galicia Caníbal 32%.
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:4

50e minuut.
Barac geeft de bal voor. Özkelleci kopt de bal weg. Daar is Errecarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mc Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Mc Donald geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gregoracci probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Barac rent richting de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herbert komt het veld opgelopen. Weöres komt het veld opgelopen. Grecescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gregoracci is nu in balbezit. Gregoracci passt de bal in één keer door. Daar is Barac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cielecki is nu in balbezit. Peñas geeft een hoge lob. Eizaguirre bokst de bal weg.

70e minuut.
Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Barac is nu in balbezit. Kania rent richting de bal. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal met de wreef. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Barac rent richting de bal. Barac haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peñas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Özkelleci de bal. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:5

82e minuut.
Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cielecki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peñas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eizaguirre bokst de bal weg.

88e minuut.
Peñas met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania speelt de bal door. Barac rent richting de bal. Barac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński geeft een hoge lob. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Eizaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mc Donald geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barac krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASUS F.C. 62%, Galicia Caníbal 38%.
PEGASUS F.C. - Galicia Caníbal 0:6