Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Isótopos warriors club
Bart Tactiek esta tambien
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Cimarrusto speelt de bal door. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman geeft de bal voor. Brnjašić is nu in balbezit. Brnjašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 1:0

10e minuut.
Maselis kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Bjaoui probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek onderschept slim de pass. Dofek passt de bal zonder na te denken. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Donoso rent richting de bal. Meijer Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer Junior met een sublieme pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Meijer Junior is nu in balbezit. Rueda onderschept slim de pass. Rueda met een sublieme pass. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 2:0

24e minuut.
Vaca onderschept slim de pass. Dofek rent richting de bal. Vaca begaat een overtreding. Dofek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dofek kan niet meer verder spelen.

25e minuut.
Bjaoui geeft de bal voor. Donoso is nu in balbezit. Donoso geeft de bal voor. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 3:0

26e minuut.
Maselis is nu in balbezit. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Galván is nu in balbezit. Şoiman rent richting de bal. Şoiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elizondo komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Donoso met de inworp. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić probeert naar een medespeler te passen. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Colatrella passt de bal zonder na te denken. Inworp. Cimarrusto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cantone trapt de bal weg van het doel. Vaca kopt de bal weg. Klungelig pakt Colatrella de bal. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 4:0

39e minuut.
Gozer speelt de bal door. Klungelig pakt Maselis de bal. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 5:0

45e minuut.
Elizondo met een sublieme pass. Cimarrusto is nu in balbezit. Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 6:0

45e minuut.
Ferreira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Isótopos 50%, warriors club 50%.
Los Isótopos - warriors club 6:0

48e minuut.
Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gozer. Gozer krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Vaca geeft een lange en hoge pass. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 7:0

51e minuut.
Mosqueda komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Colatrella verovert de bal door een tackle van achteren. Colatrella geeft een hoge lob. Medek kopt de bal weg. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Barreiras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso met de inworp. Brnjašić is nu in balbezit. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mosqueda geeft een lange en hoge pass. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Elizondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo speelt de bal door. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 8:0

77e minuut.
Żebrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimarrusto met de inworp. Şoiman rent richting de bal. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 9:0

78e minuut.
Gozer probeert naar een medespeler te passen. Maselis rent richting de bal. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer Junior met een sublieme pass. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 9:1

82e minuut.
Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer Junior passt de bal in één keer door. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 9:2

89e minuut.
Meijer Junior met een sublieme pass. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brnjašić de bal. Brnjašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - warriors club 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Isótopos 40%, warriors club 60%.
Los Isótopos - warriors club 10:2