Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Central Leones Negros UDG
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen average


6e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Veiga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valdivia de bal onder controle te krijgen. La Torre is nu in balbezit. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Villalba geeft de bal voor. Inworp. Veiga met een snelle inworp. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio geeft een hoge lob. La Torre kopt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Aguilera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aldaco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Central 53%, Leones Negros UDG 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Central - Leones Negros UDG 0:0

57e minuut.
Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo passt de bal met de wreef. Aldaco rent richting de bal. Aldaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Valdivia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Batista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Central - Leones Negros UDG 0:1

84e minuut.
Veiga probeert naar een medespeler te passen. Guzmán rent richting de bal. Aldaco begaat een overtreding. Aldaco krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. Veiga met een sublieme pass. La Torre heeft problemen om de bal te vangen. La Torre schiet op doel. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Central 52%, Leones Negros UDG 48%.
Sporting Central - Leones Negros UDG 0:1