Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Real Santa Maria del Oro C.F.
Panchoahead Tactiek ORO
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonggijaranon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelinii speelt de bal door. Nappias bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappias draait met de bal, schiet en ... Dorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco is nu in balbezit. Nappias bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappias schiet op doel. Dorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Santa Maria del Oro C.F. 0:1

36e minuut.
Csala is nu in balbezit. Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Dryl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dryl krijgt een gele kaart. Şükürov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yonggijaranon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monte Real - Santa Maria del Oro C.F. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 45%, Santa Maria del Oro C.F. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monte Real - Santa Maria del Oro C.F. 1:1

59e minuut.
Mesa passt de bal met de wreef. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal met de wreef. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dryl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Banaszek de bal. Banaszek probeert naar een medespeler te passen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft de bal voor. Dorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Scherb kopt de bal weg. Csala heeft problemen om de bal te vangen. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Santa Maria del Oro C.F. 2:1

74e minuut.
Inworp. Katunarić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Kurdubski is nu in balbezit. Dryl is nu in balbezit. Dryl geeft een lange en hoge pass. Dorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kurdubski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yonggijaranon met de inworp. Nappias rent richting de bal. Nappias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kurdubski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erdemsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 65%, Santa Maria del Oro C.F. 35%.
Monte Real - Santa Maria del Oro C.F. 2:1