Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOLUCA F.C cisnes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Higareda geeft een lange en hoge pass. García is nu in balbezit. García passt de bal in één keer door. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano schiet op doel. Ordiales bokst de bal weg.

16e minuut.
Luque geeft een lange en hoge pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Toxqui onderschept slim de pass. Elizondo is nu in balbezit. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui schiet op doel. Luque kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Elizondo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui geeft de bal voor. Begines probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prieto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TOLUCA F.C - cisnes 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Toledano de bal. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Begines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Toxqui met een sublieme pass. Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero speelt de bal door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano onderschept slim de pass. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOLUCA F.C 57%, cisnes 43%.
TOLUCA F.C - cisnes 0:1

54e minuut.
Toledano verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Navarrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Higareda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toxqui. Toxqui krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Briseño speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Higareda begaat een overtreding. Higareda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOLUCA F.C 53%, cisnes 47%.
TOLUCA F.C - cisnes 0:1