Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jc team Spartacs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mosqueda trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Villa de bal. Villaluz kopt de bal weg. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Villa passt de bal in één keer door. Tiscareño rent richting de bal. Villaluz probeert naar een medespeler te passen. Bautista rent richting de bal. Bautista schiet op doel. Mosqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jc team - Spartacs 0:1

31e minuut.
Barajas met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Zavala begaat een overtreding. Zavala krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista is nu in balbezit. Maturín is nu in balbezit. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jc team 41%, Spartacs 59%.
jc team - Spartacs 0:1

54e minuut.
Inworp. Milián met de inworp. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jc team - Spartacs 1:1

68e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal in één keer door. Tiscareño rent richting de bal. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tiscareño probeert de bal met de borst te controleren. Tiscareño probeert naar een medespeler te passen. Barajas is nu in balbezit. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jc team - Spartacs 1:2

74e minuut.
Zavala met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een lange en hoge pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Barajas rent richting de bal. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Enríquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fierro komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Villa kopt de bal weg. Rico rent richting de bal. Rico met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Mosqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jc team 43%, Spartacs 57%.
jc team - Spartacs 1:2