Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronquiños club Spartacs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Salas rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rico kan de bal niet met de borst controleren. Salas probeert naar een medespeler te passen. Soler probeert naar een medespeler te passen. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronquiños club - Spartacs 1:0

26e minuut.
Martell kopt de bal weg. Cuberas is nu in balbezit. Cuberas met een sublieme pass. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montano met een sublieme pass. Klungelig pakt Parraguéz de bal. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronquiños club - Spartacs 2:0

41e minuut.
Parraguéz met een sublieme pass. Inworp. González met een snelle inworp. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. Hinojosa geeft de bal voor. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Guido bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronquiños club 49%, Spartacs 51%.
Tronquiños club - Spartacs 2:0

46e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Bautista is nu in balbezit. Salas rent richting de bal. Bautista onderschept slim de pass. Bautista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronquiños club - Spartacs 2:1

49e minuut.
Hinojosa is nu in balbezit. Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga geeft een lange en hoge pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Soler probeert naar een medespeler te passen. Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico begaat een overtreding. Rico krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga geeft de bal voor. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Riestra geeft een lange en hoge pass. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal rent richting de bal. Carbajal draait met de bal, schiet en ... Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronquiños club - Spartacs 3:1

79e minuut.
Cuberas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa met een sublieme pass. Cuberas rent richting de bal. Cuberas geeft de bal voor. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronquiños club 56%, Spartacs 44%.
Tronquiños club - Spartacs 3:1