Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nguessan Dementes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio is nu in balbezit. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda schiet op doel. Balderas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Dementes 1:0

11e minuut.
De Anda schiet op doel. Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugalde speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nuño rent richting de bal. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas is nu in balbezit. Ugalde onderschept slim de pass. Ugalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Terrazas passt de bal met de wreef. Solorio is nu in balbezit. Solorio passt de bal zonder na te denken. De Anda is nu in balbezit. De Anda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Garrido passt de bal met de wreef. Barbosa rent richting de bal. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. De Anda rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. De Anda verovert de bal door een tackle van achteren. De Anda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ugalde passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe geeft de bal voor. De Anda is nu in balbezit. De Anda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cabañas kopt de bal weg. De Anda rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda verovert de bal door een tackle van achteren. De Anda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solorio rent richting de bal. Solorio haalt uit met een fantastische trap. Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solorio rent richting de bal. Solorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Dementes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nguessan 47%, Dementes 53%.
nguessan - Dementes 2:0

55e minuut.
Nuño verovert de bal door een tackle van achteren. Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio verovert de bal door een tackle van achteren. Solorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Nuño rent richting de bal. Nuño speelt de bal door. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Dementes 3:0

72e minuut.
Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Ugalde passt de bal in één keer door. Terrazas rent richting de bal. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero speelt de bal door. Klungelig pakt Cano de bal. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nguessan 46%, Dementes 54%.
nguessan - Dementes 3:0