Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nguessan Spartacs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
De Anda geeft een hoge lob. Olmedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinojosa. Hinojosa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft de bal voor. Klungelig pakt Uribe de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Villarreal onderschept slim de pass. Oliva is nu in balbezit. Tiscareño rent richting de bal. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ... Ledezma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Spartacs 0:1

30e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias geeft een hoge lob. De Anda rent richting de bal. De Anda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Riestra speelt de bal door. Rico rent richting de bal. Rico met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Spartacs 0:2

45e minuut.
Romero geeft de bal voor. Klungelig pakt Oliva de bal. De Anda rent richting de bal. De Anda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parraguéz de bal onder controle te krijgen. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Solorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sedano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nguessan 44%, Spartacs 56%.
nguessan - Spartacs 0:2

49e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva met een sublieme pass. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda is nu in balbezit. De Anda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. González met de inworp. Terrazas is nu in balbezit. Tiscareño verovert de bal door een tackle van achteren. Tiscareño geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De Anda rent richting de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Anda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
González is nu in balbezit. González geeft een hoge lob. Romero kopt de bal weg. De Anda is nu in balbezit. De Anda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Spartacs 1:2

63e minuut.
Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra geeft een lange en hoge pass. González met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
González geeft een hoge lob. Del Angel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribe rent richting de bal. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nguessan - Spartacs 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nguessan 42%, Spartacs 58%.
nguessan - Spartacs 1:3