Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacs mierda
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Reynoso rent richting de bal. Villa rent richting de bal. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Montano geeft de bal voor. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riestra kopt de bal weg. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft de bal voor. Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Bautista is nu in balbezit. Bautista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bautista passt de bal in één keer door. Rico heeft problemen om de bal te vangen. Nápoles rent richting de bal. Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Montano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Tiscareño speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacs - mierda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacs 52%, mierda 48%.
Spartacs - mierda 1:0

49e minuut.
Quintana trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. García probeert de bal aan de voet te houden. Bautista is nu in balbezit. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacs - mierda 2:0

63e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal in één keer door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel geeft een lange en hoge pass. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacs 65%, mierda 35%.
Spartacs - mierda 2:0