Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacs Dementes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Cabuto rent richting de bal. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño passt de bal in één keer door. Bautista is nu in balbezit. Bautista schiet op doel. Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Villa met een sublieme pass. Daar is Tiscareño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiscareño speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Balderas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cabuto heeft problemen om de bal te vangen. Casas is nu in balbezit. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacs - Dementes 0:1

36e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Hinojosa kopt de bal weg. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Bautista is nu in balbezit. Bautista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Becerra kopt de bal weg. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscareño onderschept slim de pass. Tiscareño schiet op doel. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacs 49%, Dementes 51%.
Spartacs - Dementes 0:1

59e minuut.
Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti geeft een hoge lob. Parraguéz probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villa rent richting de bal. Ugalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacs 42%, Dementes 58%.
Spartacs - Dementes 0:1