Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jc team INTER JR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya passt de bal zonder na te denken. Glaría heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel. Loera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serrano rent richting de bal. Montoya onderschept slim de pass. Montoya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Serrano rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dos Santos geeft de bal voor. Santillana is nu in balbezit. Santillana passt de bal met de wreef. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jc team - INTER JR 1:0

26e minuut.
Mascareño verovert de bal door een tackle van achteren. Peña rent richting de bal. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rico passt de bal in één keer door. Mascareño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villaluz. Villaluz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Santillana is nu in balbezit. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya met een sublieme pass. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz speelt de bal door. Pulido is nu in balbezit. Ruiz rent richting de bal. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala geeft een hoge lob. Montoya speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jc team 48%, INTER JR 52%.
jc team - INTER JR 1:0

54e minuut.
Villaluz is nu in balbezit. Villaluz passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel. Loera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Santillana de bal. Santillana geeft een lange en hoge pass. Daar is Barajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zavala rent richting de bal. Santillana rent richting de bal. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala krijgt een gele kaart. Santillana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Glaría de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Daar is Villaluz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaluz geeft een lange en hoge pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jc team 47%, INTER JR 53%.
jc team - INTER JR 1:0