Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallero Atlético Campana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft de bal voor. Klungelig pakt Capetillo de bal. Gálvez rent richting de bal. Gálvez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Velasco speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Mojarro onderschept slim de pass. Patiño is nu in balbezit. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Terrazas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román geeft een lange en hoge pass. Gálvez kopt de bal weg. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - Atlético Campana 0:1

34e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Sol geeft de bal voor. Moya kopt de bal weg. Daar is Capetillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capetillo haalt uit met een fantastische trap. Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - Atlético Campana 0:2

37e minuut.
Moya kopt de bal weg. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo haalt uit met een fantastische trap. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - Atlético Campana 0:3

42e minuut.
Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro geeft de bal voor. Almaguer controleert de bal met de borst. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. Terrazas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 46%, Atlético Campana 54%.
Gallero - Atlético Campana 0:3

54e minuut.
Gálvez passt de bal in één keer door. Bolaños is nu in balbezit. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gálvez is nu in balbezit. Landín geeft de bal voor. Gálvez probeert de bal aan de voet te houden. Patiño rent richting de bal. Patiño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro met een sublieme pass. Patiño is nu in balbezit. Patiño schiet op doel. Almaguer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martínez met de inworp. Serrano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sol. Sol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 46%, Atlético Campana 54%.
Gallero - Atlético Campana 0:3